Promosi terkini : Tempat Duduk Percuma Air Asia....

 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..


Dalam post kali ni saya nak share Promosi terkini : Tempat Duduk Percuma Air Asia.. Sebenarnya Promosi ni dah berlangsung sejak semalam.. Tapi tak sempat nak tulis satu post tentang promosi ini 

Promosi terkini :Tempat Duduk Percuma Air Asia....


Biasanya jualan tiket Air Asia ni laju.. Setiap kali Air Asia buat promosi, Jutaan pelanggan dalam database Air Asia akan dapat info ini.

Jadi, sesiapa yang memburu tiket murah Air Asia akan sentiasa menunggu peluang ni.. Terutamanya bagi mereka yang tinggal berjauhan dengan keluarga dan sentiasa memerlukan tiket penerbangan untuk pulang ke pangkuan keluarga.

Jadi, tak hairanlah setiap kali ada tiket percuma... Sekejap sahaja dah Sold Out.
Sekarang ni dah lebih 24 jam... Confirm tiket-tiket percuma ni dah Sold...

Jadi, bolehlah kita lupakan tiket Percuma ni.. 


Promosi Air Asia : Serendah RM25 sehala penerbangan domestik terpilih..


Promosi Air Asia : Serendah RM25 sehala penerbangan domestik terpilih.

Untuk penerbangan Domestik serendah RM25 sehala ni mungkin masih ada harapan lagi.. 

Tapi tidak semua penerbangan terlibat.. Ada penerbangan-penerbangan tertentu sahaja, seperti penebangan ke Langkawi, Terengganu dan lain-lain.. 

Nak semak samada tiket penerbangan masih available atau tidak... Boleh klik pada Banner Air Asia di bawah..

Klik pada Banner di atas untuk semak samada tiket murah Air Asia masih Available atau tidak

Selepas anda klik pada banner di atas, anda akan dapat paparan seperti dalam gambar di bawah..Kemudian masukkan tarikh penerbangan pergi dan balik yang diperlukan. Kalau masih ada lagi tiket murah tu... Anggaplah itu rezeki... Kalau dah Sold Out semua tiket murah... Cari lah tiket penerbangan lain yang lebih murah dan di bawah kemampuan kita untuk membelinya..  

Tempoh Tempahan     : Sekarang - 18 Jun 2023 
Tempoh penerbangan : 1 September 2023 - 8 Oktober 2024 

Harga promosi ini adalah terhad. Siapa cepat, ada peluang untuk dapatkan seat harga-harga murah-murah. Lagi lambat kita buat tempahan, semakin mahal harga tiket ini.

Selepas dah buat tempahan tiket, boleh cek tempat penginapan atau pakej-pakej percutian menarik yang kami sediakan..

Boleh semak dalam Channel Telegram kami.. 

Terdapat lebih 200 pakej percutian di dalam dan di luar negara yang dapat memenuhi keperluan anda.. 

Semoga bermanfaat.

Info Berkaitan:

Labels

BANDAR BARU SETIA AWAN PERDANA (2) BANKRAP (4) Batu gajah Perak (3) beli rumah busuk (3) Beli Rumah Lelong (25) beli rumah pertama (1) Bisnes Travel (1) Blog Carian Homestay Malaysia (5) Bota kanan (1) Cameron Highland (2) Carian Homestay Malaysia (7) D'AMAN RESIDENSI MERU JAYA (1) ebook percuma (3) Ebook Rahsia Buat Duit Tambah-Tambahan Dengan Homestay (2) ebook rahsia homestay (1) Ebook Senarai Homestay (3) emas (4) harga emas (2) hARTANAH (33) Hartanah Lelong (15) Homestay (135) Homestay di Batu Gajah Perak (2) Homestay di Cameron Highlands (2) Homestay di Ipoh Perak (3) Homestay di Kelantan (9) Homestay Di Langkawi (3) Homestay Di Melaka (15) Homestay di Port Dickson (4) Homestay di Seremban (2) Homestay di Seri Iskandar Perak (5) Homestay di Tanah Rata Cameron Highlands (1) Homestay Malaysia (4) Homestay Melaka (8) HOMESTAY SERI ISKANDAR (6) Homestay Seri Iskandar Perak (2) Hotel (5) hotel murah (1) Ilmu hartanah (17) Ilmu Kewangan (5) Ilmu pelaburan (8) ilmu pelaburan hartanah (16) Ilmu pelaburan saham (3) IPOH PERAK (2) jadikan homestay sebagai lubuk buat duit (1) kerja part time (5) KWSP (5) Labur atau lebur (1) Langkawi (3) lelong (21) Lelong Rumah (3) Lelongan LPPSA (9) LPPSA (15) MAPS THEME PARK (1) MORATORIUM (7) Pak Ya homestay (9) Pak Ya Homestay di Batu Gajah Perak (2) Pak Ya Homestay Seri Iskandar Perak (5) Pelaburan (10) pelaburan emas (5) PELABURAN HARTANAH (38) Pelaburan Saham (29) pendapatan pasif (3) Perak (7) rahsia homestay (2) Rangkaian Pak Ya Homestay (3) Rumah baru di Manjung Perak (2) Rumah baru di Seri Manjung Perak (1) Rumah baru di Taman Desa Harmoni Bota Kanan (1) RUMAH DI IPOH (1) RUMAH DI mERU jAYA (1) rumah di seri manjung (4) Rumah di Sitiawan (2) Rumah lelong (72) Rumah Teres 1 Tingkat (5) Rumah Untuk Dijual (4) SAMUDERA RESIDENCE SERI MANJUNG PERAK (2) Senarai Homestay (3) Senarai Homestay (20) Senarai Homestay di batu Gajah Perak (2) Senarai Homestay di Johor (1) Senarai Homestay di Kelantan (2) senarai homestay di Malaysia (8) Senarai Homestay di Melaka (3) Senarai Homestay di Negeri Johor (1) Senarai Homestay di Perak (5) Senarai Homestay di Terengganu (1) Senarai Homestay Melaka (1) senarai Rumah (2) Senarai Rumah Murah (1) Seri Iskandar Perak (5) Seri Manjung Perak (3) Sitiawan (2) Taman Desa Harmoni (1) TAMAN MANJUNG POINT SEKSYEN 2 (1)