Peluang dapat Ilmu dan Duit Daripada JUTAWAN

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Pada 13-15 Jun yang lalu, saya berpeluang mengikuti satu seminar Online yang menggabungkan 29 orang speaker hebat, terkenal dan mempunyai kepakaran masing-masing dalam bidang kewangan. 

Seminar tersebut dikenali sebagai Cakna Kewangan SUMMIT 2020 (Klik Di Sini)


https://borangtempahan.onpay.my/order/form/CKSUMMIT/387
Sumber : Klik Di Sini


Antara Speaker-speaker hebat yang dijemput untuk berkongsi kepakaran dalam bidang masing-masing di pentas Cakna Kewangan Summit 2020 adalah seperti Datuk Dr Hj Mohd Fadzilah Kamsah (Pakar Motivasi), Tuan Azizi Ali (Jurulatih Jutawan), Hj Asri Ahmad (mentor Pelaburan Saham), Ahyat Ishak (Pejuang Hartanah), Ahmad Termizi (Peguam), Shukri Hamid (Founder ePESONA), Hanaffi Idris (Islamic Estate Planner), Syukor Hashim (Jutawan Emas), Asyraf Azmin (CEO Syilla Empire), Nik Ahmad Kamal (Founder Poknik Mall), dan lain-lain.

Berikut merupakan tentatif Program Cakna Kewangan Summit 2020

Hari Pertama : 13 Jun 2020 (Sabtu)
https://borangtempahan.onpay.my/order/form/CKSUMMIT/387
Sumber : Klik Di Sini

Hari Kedua : 14 Jun 2020 (Ahad)

https://borangtempahan.onpay.my/order/form/CKSUMMIT/387
Sumber : Klik Di Sini

Hari Ketiga : 15 Jun 2020 (Isnin)
https://borangtempahan.onpay.my/order/form/CKSUMMIT/387
Sumber : Klik Di Sini

Saya sempat mengikuti seminar-seminar yang disampaikan oleh 4 speaker pertama sahaja ketika sedang membasuh baju di kedai Dobi Layan Diri.

Selepas itu saya berada di rumah mertua saya dikampung dan kemudian diikuti dirumah ayah saya juga dikampung. Di kedua-dua kampung saya dan mertua saya talian internet tak berapa ok. Sekejap ada sekejap tak ada. Jadi, tak ada rezeki saya nak mengikuti sepenuhnya setiap sesi seminar dalam Cakna Kewangan Summit 2020.

Bagi saya seminar tersebut memang best!
Saya boleh bagi rating 9/10...

Sebab apa best?
Sebab sebahagian besar yang berkongsi ilmu dalam seminar tersebut terdiri daripada para Jutawan..
Ya Jutawan!...

Biasanya bila para jutawan berkongsi ilmu dan kepakaran mereka, akan ada rezeki yang ingin dikongsikan kepada para audience.

Memang tepat jangkaan saya..
Ada rezeki yang mereka kongsikan kepada kami semua...

Sama seperti rezeki-rezeki yang pernah saya perolehi daripada Jutawan-jutawan lain sebelum ini... 

Syukur Alhamdulillah... Sebelum ni saya pernah beberapa kali Berjaya dapat Duit Paling Sempoi Daripada JUTAWAN


Sebagai contoh, boleh tengok gambar-gambar di bawah: 


Rezeki Yang pernah saya perolehi daripada Jurulatih Jutawan, Tuan Azizi Ali
Sumber : Klik Di Sini


Rezeki Yang pernah saya perolehi daripada Jutawan Komestik, Dato' Seri Aliff Syukri 
Sumber : Klik Di Sini


Rezeki Yang pernah saya perolehi daripada Jutawan Internet, Irfan Khairi

 Sumber : Klik Di Sini


Sebab tu penting (WAJIB) untuk menyertai event-event yang penceramahnya terdiri daripada para Jutawan. Sebab biasanya akan ada rezeki kita terselit di situ.
Selain ilmu yang dikongsikan oleh para jutawan, dalam masa yang sama kita juga berpeluang mendapat duit daripada mereka.

Nak tahu tak bagaimana caranya??

Anda perlu daftar sebagai ejen pemasaran affiliate secara Percuma yang boleh dilakukan di laman-laman web milik mereka.

Bukan semua Jutawan akan buka peluang ini. Tapi ramai Jutawan yang sudi berkongsi rezeki mereka dengan orang lain.

Apa itu affiliate?
Macamana nak daftar jadi ejen affiliate secara Percuma?

Saya syorkan anda dapatkan ilmu daripada 3 orang Top Affiliate di bawah.
Mereka dah berjaya buat duit 5 hingga 6 angka sebagai ejen affiliate.
Sumber : Klik Di Sini


Seperti kata Tuan Azizi Ali dalam Cakna Kewangan SUMMIT 2020 (Klik Di Sini)... Kalau nak berjaya dalam apa juga bidang, perkara paling penting sekali yang perlu kita lakukan adalah belajar bagaimana untuk mendapatkan kejayaan tersebut. 

Selagi kita tak belajar, selagi itu kita tak akan berjaya!
Selagi kita tak belajar, selagi itu kita hanya mampu melihat kejayaan orang lain!

Antara ilmu paling penting yang perlu kita pelajari pada hari ini selain daripada ilmu agama ialah ilmu berkaitan dengan kewangan. Sebab tu saya sediakan page khas di blog saya yang bertajuk Senarai Rujukan Hartanah dan Pengurusan Kewangan (Klik Di Sini)

Memang rugi sekiranya kita mengabaikan ilmu-ilmu tersebut!

Sumber : Klik Di Sini

Dapat belajar sesuatu daripada perkongsian saya pada kali ini?

Sermoga bermanfaat..

Ikhlas daripada saya,


Muhamad Anuar Bin Marsib
Labels

BANDAR BARU SETIA AWAN PERDANA (2) BANKRAP (4) Batu gajah Perak (3) beli rumah busuk (3) Beli Rumah Lelong (24) beli rumah pertama (1) Bisnes Travel (1) Blog Carian Homestay Malaysia (5) Bota kanan (1) Cameron Highland (2) Carian Homestay Malaysia (7) D'AMAN RESIDENSI MERU JAYA (1) ebook percuma (3) Ebook Rahsia Buat Duit Tambah-Tambahan Dengan Homestay (2) ebook rahsia homestay (1) Ebook Senarai Homestay (3) emas (4) harga emas (2) hARTANAH (32) Hartanah Lelong (15) Homestay (134) Homestay di Batu Gajah Perak (2) Homestay di Cameron Highlands (2) Homestay di Ipoh Perak (3) Homestay di Kelantan (9) Homestay Di Langkawi (3) Homestay Di Melaka (15) Homestay di Port Dickson (4) Homestay di Seremban (2) Homestay di Seri Iskandar Perak (5) Homestay di Tanah Rata Cameron Highlands (1) Homestay Malaysia (4) Homestay Melaka (8) HOMESTAY SERI ISKANDAR (6) Homestay Seri Iskandar Perak (2) Hotel (5) hotel murah (1) Ilmu hartanah (17) Ilmu Kewangan (5) Ilmu pelaburan (7) ilmu pelaburan hartanah (15) Ilmu pelaburan saham (3) IPOH PERAK (2) jadikan homestay sebagai lubuk buat duit (1) kerja part time (4) KWSP (5) Labur atau lebur (1) Langkawi (3) lelong (20) Lelong Rumah (3) Lelongan LPPSA (9) LPPSA (15) MAPS THEME PARK (1) MORATORIUM (7) Pak Ya homestay (9) Pak Ya Homestay di Batu Gajah Perak (2) Pak Ya Homestay Seri Iskandar Perak (5) Pelaburan (10) pelaburan emas (5) PELABURAN HARTANAH (37) Pelaburan Saham (29) pendapatan pasif (3) Perak (7) rahsia homestay (2) Rangkaian Pak Ya Homestay (3) Rumah baru di Manjung Perak (2) Rumah baru di Seri Manjung Perak (1) Rumah baru di Taman Desa Harmoni Bota Kanan (1) RUMAH DI IPOH (1) RUMAH DI mERU jAYA (1) rumah di seri manjung (4) Rumah di Sitiawan (2) Rumah lelong (71) Rumah Teres 1 Tingkat (5) Rumah Untuk Dijual (4) SAMUDERA RESIDENCE SERI MANJUNG PERAK (2) Senarai Homestay (3) Senarai Homestay (20) Senarai Homestay di batu Gajah Perak (2) Senarai Homestay di Johor (1) Senarai Homestay di Kelantan (2) senarai homestay di Malaysia (8) Senarai Homestay di Melaka (3) Senarai Homestay di Negeri Johor (1) Senarai Homestay di Perak (5) Senarai Homestay di Terengganu (1) Senarai Homestay Melaka (1) senarai Rumah (2) Senarai Rumah Murah (1) Seri Iskandar Perak (5) Seri Manjung Perak (3) Sitiawan (2) Taman Desa Harmoni (1) TAMAN MANJUNG POINT SEKSYEN 2 (1)