Homestay di Ehsan Water Park : Harga Beli Cuma RM39 ribu, kadar sewa RM160 untuk 2 hari 1 malam.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..


Alhamdulillah, Orang negeri Sembilan dah boleh tersenyum. Dah boleh lepak dekat pantai Yeaw.. Dah boleh rentas daerah.

Yang mana dah lama tak ke port dickson, ini lah masanya nak ambil angin laut . 

Best sangat tu..


View Swimming Pool di Ehsan Water Park, Port Dickson
View Swimming Pool di Ehsan Water Park, Port Dickson


Ini merupakan unit percutian yang dibeli secara lelong di Port Dickson.

Studio unit sahaja berkeluasan 430sqt. Masa menang pun dapat harga murah sangat iaitu cuma RM39 ribu. Nak tahu secara detail, boleh baca di sini:

-> Kisah Inspirasi : Cara Smart Beli Rumah Lelong Berharga RM30K Tanpa Sebarang Loan


Menang dengan fully furnish, Siap dengan aircond, ada 2 katil super single, ada sofa, almari, tv serta Lampu dan kipas.


2 katil super single yang terdapat di Homestay Ehsan Water Park
2 katil super single yang terdapat di Homestay Ehsan Water Park 


TV Percuma, walaupun TV lama tapi masih boleh digunakan
TV Percuma, walaupun TV lama tapi masih boleh digunakan


Tarikh menang lelong ni baru lagi iaitu pada 10 April 2021. Kebetulan rumah berada dalam keadaan yang baik. Cuma perlu lap-lap perabot dan Cuci-cuci sikit bagi bersih, kemudian beli set cadar baru dan beli tuala baru.


-> Kisah Inspirasi : Cara Smart Beli Rumah Lelong Berharga RM30K Tanpa Sebarang Loan


Sekarang ini tiba masa untuk shopping barang-barang homestay. Boleh beli kelengkapan apa yang tidak cukup sementara menunggu Ehsan Water Park  beroperasi.


Dengarnya pada bulan September ini water park ini akan mula beroperasi. Pihak management dah refurbish tempat ini, cantik mereka buat water park tu. 


Bolehlah tengok poster-poster menarik untuk mempromosikan Ehsan Waterpark.


Ingat Port Dickson Ingat Ehsan Water Park
Ingat Port Dickson Ingat Ehsan Water Park


Jom mandi manda di Ehsan Water Park
Jom mandi manda di Ehsan Water Park


Rasailah keseronokan di Ehsan Water Park, Port Dickson
Rasailah keseronokan di Ehsan Water Park, Port Dickson


Jadi, kalau ada sesiapa yang nak ke Port Dickson dan perlukan penginapan, anda boleh hubungi 012-4202022.

Ada promosi harga best price, Kaw kaw murah beb.

Promosi Pembukaan Homestay di Ehsan Water Park, Port Dickson
Promosi Pembukaan Homestay di Ehsan Water Park, Port Dickson


Sempena minggu terakhir bulan merdeka ini dengan sukacitanya ingin berikan discount sebanyak 25% bagi setiap karya tulisan tuan Shafie Bustan.

 

Anda cuma perlu masukkan sahaja promo code di bawah: 


PROMO CODE : merdeka25% 


Tawaran ini sah sehingga 31 ogos 2021 sahaja.

Semua karya penulisan  ada dibawah ini.

Belajar tentang process flow dan risiko, boleh dapatkannya menerusi masuk link yang dikongsikan dibawah:  


Semoga bermanfaat.

Tolong share kan jika anda rasakan info ini bermanfaat.

Terima kasih kerana sudi membaca.


Info Berkaitan: