Rumah Semi D harga RM178 ribu

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..


Betul ker ada semi D harga bawah RM 200 ribu? Jom kita tengok detailnya. Hari ini saya nak bawa anda tengok rumah lelong di negeri Kedah. Negeri jelapang padi. Disebabkan ada yang request nak minta kongsikan listing rumah lelong untuk negeri Kedah. jadi, ini yang dapat saya kongsikan.


Rumah Semi D harga RM178 ribu
Rumah Semi D harga RM178 ribu

Rumah semi D ini terletak di Taman SP Height. Nama pun dah gempak. SP  bermaksud sungai Petani. Orang dekat Kedah tak panggil Sungai Petani, mereka lebih suka panggil SP jer. Betul tak ??? 

.

Rumah Semi D mempunyai keluasan 2640 sq.ft
Rumah Semi D mempunyai keluasan 2640 sq.ft


Semi D ini mempunyai keluasan tanah sebanyak 2640 sq.ft. 

Freehold.

Dan harga rezabnya adalah RM178,200.

Woww !!!  Murah kan. 


Kalau lah harga rumah Semi D macam ni boleh dapat dekat negeri Selangor, saya rasa ramai orang beratur nak hantar bank draft untuk masuk bidding.

Untuk orang-orang Kedah. Cuba lah tengok-tengok rumah ini, saya sekadar berkongsikan listing. 

Dikawasan yang sama juga ada Rumah Semi D harga RM207 ribu
Dikawasan yang sama juga ada Rumah Semi D harga RM207 ribu


Dikawasan yang sama juga ada Rumah Semi D harga RM230 ribu
Dikawasan yang sama juga ada Rumah Semi D harga RM230 ribu

Nampak macam condition rumah tak ada lah lama sangat. Ada yang berminat tu cuba anda buat site visit dulu. 

Kalau rasa ok, baru Proceed.

 

Jangan lupa kira kelayakkan loan dulu yer. Kalau tak tahu macam mana nak kira, tak tahu macam mana nak beli dari lelong. Boleh baca panduan lengkap beli rumah lelong yang disediakan di bawah ini.


Sempena minggu terakhir bulan merdeka ini dengan sukacitanya ingin berikan discount sebanyak 25% bagi setiap karya tulisan tuan Shafie Bustan.

 

Anda cuma perlu masukkan sahaja promo code di bawah: 


PROMO CODE : merdeka25% 


Tawaran ini sah sehingga 31 ogos 2021 sahaja.

Semua karya penulisan  ada dibawah ini.

Belajar tentang process flow dan risiko, boleh dapatkannya menerusi masuk link yang dikongsikan dibawah:  


Semoga bermanfaat.

Tolong share kan jika anda rasakan info ini bermanfaat.

Terima kasih kerana sudi membaca.


Info Berkaitan: