Rumah teres 2 tingkat di Pucak Alam RM243 ribu

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..


Ada yang bertanya, Ada tak rumah teres 2 tingkat bawah harga RM300 ribu??

Kalau di negeri Selangor biasanya memang susah nak dapat, Tapi nak kena tengok juga area mana ... 


Ini ada rumah teres 2 tingkat yang bersesuaian dengan budget yang ramai orang cari. Harga lelong rumah ialah RM243 ribu. Rumah teres intermediate dengan keluasan 20x70 beralamat di Puncak Alam.



Rumah teres 2 tingkat di Pucak Alam RM243 ribu
Rumah teres 2 tingkat di Pucak Alam RM243 ribu


Rumah-rumah baru yang ada sekarang ni mana nak dapat harga macam ni dah untuk rumah teres. Untuk harga macam ni biasanya boleh dapat apartment 3 bilik sahaja.


Kalau anda nak rumah yang selesa dan besar kenalah berkorban tinggal jauh sedikit dari bandar KL. Kalau nak cari rumah betul-betul tengah bandar KL mana boleh dapat harga macam tu.


Puncak Alam antara tempat yang menjadi pilihan untuk membeli rumah bagi mereka yang bekerja di kawasan KL
Puncak Alam antara tempat yang menjadi pilihan untuk membeli rumah bagi mereka yang bekerja di kawasan KL


Siapa yang beli rumah masa mula-mula dulu di Puncak Alam, rasa macam lambat jer nak naik harga rumah di kawasan ini. Betul tak ?? 


Rasa jauh sangat. Bertahun-tahun menunggu tempat tersebut matang. Sekarang ni banyak dah pembangunan dilaksanakan di area belah-belah sana. Siapa yang pernah pergi ke Puncak Alam 5 tahun lepas, cuba bandingkan dengan keadaaan di sana sekarang. Semakin ramai penduduk atau semakin sikit penduduk disana?? 


Persekitaran Rumah teres 2 tingkat di Pucak Alam RM243 ribu
Persekitaran Rumah teres 2 tingkat di Pucak Alam RM243 ribu


Kalau nak tahu, pergilah survey sendiri. Buat site visit, buat kira-kira. Mungkin dah bertahun kosong unit ini. Semakin lama semakin kurang rumah-rumah kosong di kawsan ini sebab dah semakin ramai yang berminat nak tinggal di sini.


Sesuai atau tidak dengan anda?, mampu atau tidak untuk bayar?

Anda tentu lebih faham dengan kedudukan kewangan korang anda. 

Tengok berapa modal ada?


Rumah teres 2 tingkat di Pucak Alam RM243 ribu
Rumah teres 2 tingkat di Pucak Alam RM243 ribu


Sekiranya anda belum bersedia tidak mengapa, Boleh baca dulu panduan beli rumah lelong.

Macam mana step-step yang terlibat? 

Apa kos yang terlibat?

Semuanya ada terdapat dalam link dibawah ...


Sempena minggu terakhir bulan Merdeka dengan sukacita ingin kongsikan berita gembira iaitu pemberian discount sebanyak 25% bagi setiap karya tuan Shafie Bustan.

 

Anda cuma perlu masukkan sahaja promo code di bawah: 


PROMO CODE : merdeka25% 


Tawaran ini sah sehingga 31 ogos 2021 sahaja.

Semua karya penulisan  ada dibawah ini.

Belajar tentang process flow dan risiko, boleh dapatkannya menerusi masuk link yang dikongsikan dibawah:  


Semoga bermanfaat.

Tolong share kan jika anda rasakan info ini bermanfaat.

Terima kasih kerana sudi membaca.


Info Berkaitan: