Senarai 67 Hartanah Yang Akan Dilelong Pada 11 Ogos 2021

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..


Untuk makluman, bermula pada bulan Ogos ini aktiviti lelong akan berjalan seperti biasa setelah direhatkan sebelum ini akibat pelaksanannPKP/MCO.

List hartanah yang akan dilelong pun dah keluar. Boleh tahan juga bilangan hartanah yang akan kena lelong pada waktu ini. Berikut merupakan senarai 67 Hartanah Yang Akan Dilelong Pada 11 Ogos 2021


Senarai 67 Hartanah Yang Akan Dilelong Pada 11 Ogos 2021Senarai 67 Hartanah Yang Akan Dilelong Pada 11 Ogos 2021

Lelongan ini akan dilaksanakan secara dalam talian. Sekiranya anda berminat untuk mengikuti sesi lelongan tersebut, anda boleh mengikuti langkah-langkah berikut:

  • Langkah 1: Daftar sebagai pengguna secara percuma di laman web berikut -> www.ngchanmau.com/register.
  • Langkah 2 : Pilih hartanah yang ingin anda bida 
  • Langkah 3 : Lengkapkan pendaftaran e-Bidder dan deposit hartanah yang ingin di bida iaitu selewat-lewatnya 1 hari bekerja sebelum hari lelongan dijalankan.  
  • Langkah 4 : Mendaftar masuk (Login) ke dalam sistem e-bidding menggunakan PIN keselamatan sebelum masa lelongan bermula.
  • Nak tahu dengan lebih detail tentang pelaksanaan lelong dalam talian, boleh tonton video berikut -> Video Rumah Lelong (Klik Di Sini)


Sekian sahaja perkongsian saya pada kali ini.


Semoga bermanfaat.

P/s : Sekiranya anda nak beli rumah lelong yang harga murah-murah di bawah harga pasaran, boleh dapatkan caranya menerusi link ini https://ezy.la/RumahLelong

Info Berkaitan: