Sewa Hotel Lebih Murah Daripada Sewa Homestay??

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Sebelum PKP hari tu ada kawan saya share dekat facebook tentang pengalaman beliau tinggal di hotel yang sangat murah...

Anda rasa, berapa kos sewa Hotel satu malam yang kawan saya ni dapat pada masa itu?

RM200??

RM150??

RM100??

RM50??

Habis tu berapa?

Tengok sendiri pada gambar di bawah... Hihihi..


Sumber : Klik Di Sini

Kawan saya dapat Booking Hotel pada 23 hingga 24 Januari 2020 (satu malam) pada harga RM0 sahaja...

Rasa macam tak percaya kan?? 

Saya tanya, "macamana boleh dapat harga Hotel sampai murah sangat macam tu?"

Dia kata ada triknya...
Kalau nak tahu, boleh tengok dekat laman web ezy.la/HotelMurah

Atau...

Boleh tengok sendiri testimoni-testimoni daripada orang lain... 
yang pernah menggunakan cara yang sama seperti beliau...


https://www.jvwarrior.com/access/aff/go/clickhere?i=62
Sumber : Klik Di Sini
Testimoni Dapat booking hotel RM1


https://www.jvwarrior.com/access/aff/go/clickhere?i=62
Sumber : Klik Di Sini
Testimoni Dapat booking hotel RM3

Sebenarnya dalam hati ini tertanya-tanya ..
Macamanalah mereka boleh untung kalau bagi sewa hotel murah sangat macam ni??

Tapi tak tahu nak tanya pada siapa??...
Anggap sahajalah rezeki mereka dapat tinggal di hotel murah-murah...
Jimat kos bercuti... 

Sumber : Klik Di Sini

Sebenarnya sebagai seorang pengguna, tentulah saya juga berasa seronok kalau dapat duduk hotel murah macam ni... Betul tak?

Dalam group homestay ramai yang mengadu... kebanyakan Homestay dah penuh..
Walaupun dalam ebook Senarai Homestay di Malaysia ada senarai lebih 2000 homestay...

Tapi, mereka tetap kata kebanyakan homestay dah penuh...
Hebat betul penangan cuti-cuti Malaysia selepas PKP berakhir... 

Jadi, kalau dah begitu keadaannya... Cubalah cari Hotel pula..
Manalah tahu ada rezeki anda dapat Hotel yang masih lagi kosong... 
Murah pulak tu...

Anda setuju tak dengan pendapat saya??...
Kalau setuju, jangan lupa like post ini...
Jangan lupa share juga dengan kawan-kawan post ini... 

Sekian...
Ikhlas dari saya
Muhamad Anuar Bin Marsib

Info Berkaitan: