Ebook Terbaru! PKP : Poket Kian Pokai? atau Poket Kena Penuh!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Ada ebook terbaru! bertajuk PKP : Poket Kian Pokai? atau Poket Kena Penuh!
Ebook ini baru sahaja keluar dari Oven dalam tempoh PKP, PKPB dan PKPP kali ini. Baru sangat!!

Sumber : Klik Di Sini
Tahun 2020 menyaksikan 3 krisis serentak berlaku, dari politik, kesihatan sehingga ke ekonomi. Ebook ini sebagai panduan persediaan mengharungi krisis yang dijangka lebih besar. 

Majoriti rakyat Malaysia terjejas teruk, terutama apabila diisytiharkan Perintah Kawalan Pergerakan. Ebook ini mengandungi anekdot-anekdot sepanjang PKP dari awal ia diiytiharkan sehingga ditukar kepada PKPB. Ada beberapa kisah benar sebagai motivasi untuk kita mengharungi krisis. Juga panduan pengurusan kewangan dan pelaburan di kala krisis.

3 kemungkinan mungkin berlaku selepas krisis:
1) Kita menjadi lebih teruk
2) Kita kekal di takuk lama
3) Kita menjadi lebih baik Ebook ini sebagai panduan untuk kita upgrade menjadi NEW ME selepas krisis!

Berita sedihnya...

Ebook PKP : Poket Kian Pokai? atau Poket Kena Penuh! bukan untuk dijual..

Tapi..
Ebook ini merupakan Bonus kepada pembelian salah satu daripada produk celik kewangan di bawah..

1) Ebook dan Video Bijak Menguruskan Wang
Sumber : Klik Di Sini

2) E-WorkBook Bijak Merancang Wang #BMW3series

Sumber : Klik Di Sini

3) Combo Kedua-dua Produk (Penjimatan Extra 25%)

Sumber : Klik Di Sini

Anda klik sahaja mana-mana gambar produk celik kewangan di atas untuk membolehkan anda mendapatkan ebook PKP : Poket Kian Pokai? atau Poket Kena Penuh! secara Percuma.

Kesemua produk celik kewangan yang disenaraikan di atas sangat bermanfaat kepada seluruh rakyat Malaysia terutamanya dalam keadaan Moratorium yang dah nak habis tak lama lagi dan dalam masa yang sama PKPP dilanjutkan sehingga 31 Disember 2020.

Semua orang kena rangcang kewangan dengan betul-betul supaya masih boleh bertahan untuk menghadapi 3 krisis yang berlaku serentak iaitu politik, kesihatan dan ekonomi.

Sekian sahaja daripada saya pada kali ini

Ikhlas,
Muhamad Anuar Bin Marsib

Info Berkaitan:

Labels

BANDAR BARU SETIA AWAN PERDANA (2) BANKRAP (4) Batu gajah Perak (3) beli rumah busuk (3) Beli Rumah Lelong (25) beli rumah pertama (1) Bisnes Travel (1) Blog Carian Homestay Malaysia (5) Bota kanan (1) Cameron Highland (2) Carian Homestay Malaysia (7) D'AMAN RESIDENSI MERU JAYA (1) ebook percuma (3) Ebook Rahsia Buat Duit Tambah-Tambahan Dengan Homestay (2) ebook rahsia homestay (1) Ebook Senarai Homestay (3) emas (4) harga emas (2) hARTANAH (33) Hartanah Lelong (15) Homestay (135) Homestay di Batu Gajah Perak (2) Homestay di Cameron Highlands (2) Homestay di Ipoh Perak (3) Homestay di Kelantan (9) Homestay Di Langkawi (3) Homestay Di Melaka (15) Homestay di Port Dickson (4) Homestay di Seremban (2) Homestay di Seri Iskandar Perak (5) Homestay di Tanah Rata Cameron Highlands (1) Homestay Malaysia (4) Homestay Melaka (8) HOMESTAY SERI ISKANDAR (6) Homestay Seri Iskandar Perak (2) Hotel (5) hotel murah (1) Ilmu hartanah (17) Ilmu Kewangan (5) Ilmu pelaburan (8) ilmu pelaburan hartanah (16) Ilmu pelaburan saham (3) IPOH PERAK (2) jadikan homestay sebagai lubuk buat duit (1) kerja part time (5) KWSP (5) Labur atau lebur (1) Langkawi (3) lelong (21) Lelong Rumah (3) Lelongan LPPSA (9) LPPSA (15) MAPS THEME PARK (1) MORATORIUM (7) Pak Ya homestay (9) Pak Ya Homestay di Batu Gajah Perak (2) Pak Ya Homestay Seri Iskandar Perak (5) Pelaburan (10) pelaburan emas (5) PELABURAN HARTANAH (38) Pelaburan Saham (29) pendapatan pasif (3) Perak (7) rahsia homestay (2) Rangkaian Pak Ya Homestay (3) Rumah baru di Manjung Perak (2) Rumah baru di Seri Manjung Perak (1) Rumah baru di Taman Desa Harmoni Bota Kanan (1) RUMAH DI IPOH (1) RUMAH DI mERU jAYA (1) rumah di seri manjung (4) Rumah di Sitiawan (2) Rumah lelong (72) Rumah Teres 1 Tingkat (5) Rumah Untuk Dijual (4) SAMUDERA RESIDENCE SERI MANJUNG PERAK (2) Senarai Homestay (3) Senarai Homestay (20) Senarai Homestay di batu Gajah Perak (2) Senarai Homestay di Johor (1) Senarai Homestay di Kelantan (2) senarai homestay di Malaysia (8) Senarai Homestay di Melaka (3) Senarai Homestay di Negeri Johor (1) Senarai Homestay di Perak (5) Senarai Homestay di Terengganu (1) Senarai Homestay Melaka (1) senarai Rumah (2) Senarai Rumah Murah (1) Seri Iskandar Perak (5) Seri Manjung Perak (3) Sitiawan (2) Taman Desa Harmoni (1) TAMAN MANJUNG POINT SEKSYEN 2 (1)