Senarai Pemenang Bantal Hilton Dan Ebook Terlaris Klikjer Bagi Tahun 2020

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..


Pada setiap bulan pihak klikjer ada memaparkan Carta Top 10 ebook Terlaris Klikjer yang dihantar melalui email kepada semua subscriber, di fanpage Klikjer dan pada group affiliate supaya dapat menarik minat susbscriber dan follower untuk mendapatkan ebook-ebook tersebut. Disamping itu, ianya juga akan dapat menarik minat ejen-ejen affiliate untuk mempromosikan ebook-ebook terbitan Klikjer.


Analisa Ebook Terlaris Klikjer Pada Tahun 2020
Analisa Ebook Terlaris Klikjer Pada Tahun 2020


Melalui dapatan daripada analisa Ebook Terlaris Klikjer dari Bulan Januari hingga Disember bagi tahun 2020. Berikut merupakan jangkaan saya tentang senarai Top 10 ebook terlaris Klikjer bagi tahun 2020:

Top 10 Ebook Terlaris Klikjer Pilihan Anuar Bagi Tahun 2020 

Senarai Pemenang Bantal Hilton


Sebelum ini kami ada menganjurkan 1 Kuiz berkaitan dengan analisa Klikjer yang telah dilakukan menerusi link berikut -> https://youtu.be/N1q24UERVTU


Alhamdulillah..
Ada seramai 4 orang yang telah berjaya memenangi bantal-bantal Hilton tersebut. Mereka ialah:

1. Fatin Zulkefli
2. Aifa Asnu
3. Ahmad Boyz
4. Aimie Shahril


Tunggu dulu....
Bantal Hilton sedang dihantar kepada mereka..
Belum sampai lagi...
Nanti apabila bantal Hilton telah sampai kepada mereka, saya akan update senarai nama pemenang beserta gambar mereka sekali sambil memegang Bantal Hilton yang telah dimenangi. 

Hadiah Bantal-bantal Hilton ini telah disumbangkan oleh 

Terima kasih diucapkan kepada pihak penaja. Lain kali bolehlah sponsor lagi... kihkihkih...


Video analisa 10 ebook terlaris Klikjer dari Bulan Januari hingga November 2020 

Berikut pula merupakan video analisa 10 ebook terlaris Klikjer dari Bulan Januari hingga November 2020: 

Video analisa 10 ebook terlaris Klikjer dari Bulan Januari hingga November 2020

  Bagi melengkapkan video tersebut, bersama ini disertakan Top 10 Ebook Terlaris Klikjer bagi bulan Disember 2020.

  Carta Top 10 Ebook Terlaris Klikjer Bagi Bulan Disember 2020
  Carta Top 10 Ebook Terlaris Klikjer Bagi Bulan Disember 2020

  Selain daripada senarai-senarai di atas, terdapat beberapa ebook lain yang turut memberi saingan dalam cabaran ini. Tetapi tidak ada rezeki untuk berjaya masuk dalam senarai Top 10 Ebook Terlaris Klikjer bagi tahun 2020. Ebook yang dimaksudkan ialah:


  Untuk rujukan anda juga, berikut merupakan Senarai Top 10 Ebook Klikjer pada tahun 2019 dan 2018 :

  Sekiranya anda ingin melihat senarai terkini semua Ebook Klikjer, anda boleh klik pada button di bawah:  Istimewa untuk anda pembaca blog ini... Bermula pada bulan Februari 2021 ini, kami ada menyediakan bonus untuk setiap pembelian mana-mana ebook keluaran Klikjer menerusi link affiliate kami. Untuk melihat bonus apa yang kami sediakan? Boleh klik pada button di bawah:  Sekian sahaja perkongsian saya pada kali ini. Semoga bermanfaat.


  Info Berkaitan:  Labels

  BANDAR BARU SETIA AWAN PERDANA (2) BANKRAP (4) Batu gajah Perak (3) beli rumah busuk (3) Beli Rumah Lelong (25) beli rumah pertama (1) Bisnes Travel (1) Blog Carian Homestay Malaysia (5) Bota kanan (1) Cameron Highland (2) Carian Homestay Malaysia (7) D'AMAN RESIDENSI MERU JAYA (1) ebook percuma (3) Ebook Rahsia Buat Duit Tambah-Tambahan Dengan Homestay (2) ebook rahsia homestay (1) Ebook Senarai Homestay (3) emas (4) harga emas (2) hARTANAH (33) Hartanah Lelong (15) Homestay (135) Homestay di Batu Gajah Perak (2) Homestay di Cameron Highlands (2) Homestay di Ipoh Perak (3) Homestay di Kelantan (9) Homestay Di Langkawi (3) Homestay Di Melaka (15) Homestay di Port Dickson (4) Homestay di Seremban (2) Homestay di Seri Iskandar Perak (5) Homestay di Tanah Rata Cameron Highlands (1) Homestay Malaysia (4) Homestay Melaka (8) HOMESTAY SERI ISKANDAR (6) Homestay Seri Iskandar Perak (2) Hotel (5) hotel murah (1) Ilmu hartanah (17) Ilmu Kewangan (5) Ilmu pelaburan (8) ilmu pelaburan hartanah (16) Ilmu pelaburan saham (3) IPOH PERAK (2) jadikan homestay sebagai lubuk buat duit (1) kerja part time (5) KWSP (5) Labur atau lebur (1) Langkawi (3) lelong (21) Lelong Rumah (3) Lelongan LPPSA (9) LPPSA (15) MAPS THEME PARK (1) MORATORIUM (7) Pak Ya homestay (9) Pak Ya Homestay di Batu Gajah Perak (2) Pak Ya Homestay Seri Iskandar Perak (5) Pelaburan (10) pelaburan emas (5) PELABURAN HARTANAH (38) Pelaburan Saham (29) pendapatan pasif (3) Perak (7) rahsia homestay (2) Rangkaian Pak Ya Homestay (3) Rumah baru di Manjung Perak (2) Rumah baru di Seri Manjung Perak (1) Rumah baru di Taman Desa Harmoni Bota Kanan (1) RUMAH DI IPOH (1) RUMAH DI mERU jAYA (1) rumah di seri manjung (4) Rumah di Sitiawan (2) Rumah lelong (72) Rumah Teres 1 Tingkat (5) Rumah Untuk Dijual (4) SAMUDERA RESIDENCE SERI MANJUNG PERAK (2) Senarai Homestay (3) Senarai Homestay (20) Senarai Homestay di batu Gajah Perak (2) Senarai Homestay di Johor (1) Senarai Homestay di Kelantan (2) senarai homestay di Malaysia (8) Senarai Homestay di Melaka (3) Senarai Homestay di Negeri Johor (1) Senarai Homestay di Perak (5) Senarai Homestay di Terengganu (1) Senarai Homestay Melaka (1) senarai Rumah (2) Senarai Rumah Murah (1) Seri Iskandar Perak (5) Seri Manjung Perak (3) Sitiawan (2) Taman Desa Harmoni (1) TAMAN MANJUNG POINT SEKSYEN 2 (1)