Panduan Hotel - MCO End Sale (26 - 30 Oktober 2021)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Sekarang ni ramai orang sedang mencari tempat-tempat percutian untuk seisi keluarga...


Tak kiralah samada nak tinggal di hotel atau di homestay... Yang penting dapat luangkan masa untuk bercuti bersama keluarga...


Ramai yang datang ke blog ini disebabkan nak cari Homestay... 


Yalah... Nama pun blog Carian Homestay Malaysia... Siap ada ebook lagi yang menghimpunkan senarai lebih 2000 homestay untuk rujukan seluruh rakyat Malaysia.


Anda dah download ke belum ebook tersebut?


Kalau belum download, boleh download di sini 

-> Senarai Homestay (Klik Di Sini)

Download sekarang!!

Percuma sahaja..


Ok.. Berbalik kepada tajuk post ini..


Panduan Hotel - MCO End Sale (26 - 30 Oktober 2021)


Berita baik untuk anda semua, mulai 26/10 hingga 31/10/2021, owner Panduan Hotel akan buat sale sempena tamat PKP kali ini.


Harga Panduan Hotel akan berkurang sebanyak 33%. Tapi syaratnya kena gunakan coupon code PHL99 untuk dapatkan harga diskaun tersebut.



Sumber : Klik Di Sini

Apa yang menariknya Panduan Hotel ini sehinggaan ramai yang berminat untuk mendapatkannya. 


Klik di Sini Untuk dapatkan Info Lanjut:



Sekarang ni ramai orang sedang merancang nak bawak family pergi jalan-jalan. Masing-masing sedang mencari hotel atau homestay yang selesa, tapi pada harga mampu milik.


Betul lah tu.. Kalau boleh sewa hotel murah-murah buat apa nak sewa hotel yang mahal? Betul tak?


Semoga info yang dikongsikan dapat terus memberi manfaat kepada pembaca blog ini.


Sekian, terima kasih.


Info berkaitan: