STATISTIK HARIAN KES COVID-19 DI MALAYSIA DARI 18 MAC HINGGA SEKARANG

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..


Semenjak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dilaksanakan pada 18 Mac 2020, saya sering mengikuti perkembangan kes terbaru COVID-19 di Malaysia. Terutamanya semasa bertugas di "War Room" di tempat saya bekerja, isu-isu semasa berkaitan kes COVID-19 ini perlu sentiasa diupdate dari masa ke semasa untuk pengetahuan bos-bos saya. 


Cuma selepas mendapat kebenaran untuk merentas negeri, saya dah agak slow sedikit daripada mengikuti perkembangan kes-kes Covid-19... sehinggalah apabila kes kembali mencecah ke 3 angka (100) pada 18 September 2020, rasa terpanggil semula untuk mengikuti perkembangan kes Covid-19 di Malaysia..


Maka susulan daripada itu, terhasillah dokumen ini yang saya namakan sebagai STATISTIK HARIAN KES COVID-19 DI MALAYSIA DARI 18 MAC HINGGA SEKARANG. Sekarang tu sampai bila?? Wallahualam... Mungkin sampai setakat mana saya larat nak update perkembangan statistik ini dari masa ke semasa... In Shaa Allah..
STATISTIK HARIAN KES COVID-19 DI MALAYSIA DARI 18 MAC HINGGA SEKARANG


Saya kongsikan di sini untuk rujukan bersama, terutamanya kepada saya dan anak-anak SAYA. Mungkin dijadikan rujukan sehingga ke cucu-cucu saya nanti.. Siapa tahu kan.

Semoga perkongsian ini sedikit sebanyak dapat memberi manfaat. Terutamanya kepada mereka yang terjejas teruk sumber pendapatan bermula dari Tempoh Kawalan Pergerakan (PKP) (Fasa 1) mula dilaksanakan sehingga sekarang.

Semoga ada jalan keluar untuk kita menyelesaikan setiap ujian dan masalah yang sedang kita hadapi pada ketika ini.. In Shaa Allah..

Info Berkaitan: