Bungalow lelong RM500k

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Ada yang mencari rumah bungalow di Selangor ker? Ini ada bungalow lelong dengan harga rezab RM500k sahaja. Rumah sudah di renovated. Unit ini dah pun kosong

Bungalow lelong RM500k di Selangor
Bungalow lelong RM500k di Selangor


Yang bestnya, keluasan tanah bungalow ini adalah 6017sqt .. Bungalow 1 tingkat setengah.. Wowww !!! Besar saiz rumah ni. Boleh tambah buat swimming pool.
Contoh -> https://yup.la/RumahLelong7Bintang
FREEHOLD pula tu.
Keluasan Tanah 6,017 sq.ft
Keluasan Tanah 6,017 sq.ft

Bagi yang inginkan kedamaian suasana pantai, Bungalow ni beralamat di:

No. 1, Jalan Tasik Dedap 1,
Pantai Sepang Putra,
43950 Sungai Pelek, Selangor.


Bungalow lelong di Bagan Lalang, Selangor
Bungalow lelong di Bagan Lalang, Selangor

Siapa yang pernah pergi ke Bagan Lalang mesti tahu lokasi ini. Tempat percutian juga tu ... Ada Ikan bakar. Tempat seafood pun banyak. Boleh main layang layang .. Boleh mandi laut ... Dekat sangat dengan Avani Sepang Goldcoast. Nak Jalan kaki pun boleh ...

Lokasi Bungalow di Bagan Lalang, Selangor
Lokasi Bungalow di Bagan Lalang, Selangor

Kalau sesiapa nak beli untuk duduk sendiri, atau pun nak dijadikan rumah tempat percutian .. Mesti meriah dapat jogging atau cycling tepi pantai. Memang puas hati..
Kalau tak tau macam mana process beli rumah lelong, anda boleh baca rujukan ini -> https://ezy.la/RumahLelong (Baca dulu dan fahamkan betul-betul supaya tidak tersalah langkah)
Jom share kan information ini .
Mana tau ada kawan-kawan atau saudara anda sedang mencari bungalow murah Terima kasih semua ..
Sekiranya perlukan bantuan, baca dalam rujukan ini -> https://ezy.la/RumahLelong
Sekiranya anda masih takut-takut hendak membeli rumah disebabkan tiada ilmu, saya boleh rekemenkan kepada anda 2 rujukan yang dapat membantu anda membeli rumah murah di bawah harga pasaran. Rujukan yang saya maksudkan ialah: 

Rumah Pertama Paksa Rela (Klik Di Sini)

Ebook RumahLelong (Klik Di Sini)

Kedua-dua rujukan di atas telah membantu ramai orang untuk membeli rumah-rumah murah di bawah harga pasaran melalui pasaran hartanah Subsale (rumah terpakai) dan pasaran hartanah lelong (rumah yang di lelong oleh pihak yang memberi pinjaman disebabkan pemilik asal gagal membayar pinjaman dalam tempoh tertentu). 


Semoga info-info yang dikongsikan dapat memberi manfaat kepada kita semua…
In Shaa Allah...


Info Berkaitan:

Labels

BANDAR BARU SETIA AWAN PERDANA (2) BANKRAP (4) Batu gajah Perak (3) beli rumah busuk (3) Beli Rumah Lelong (25) beli rumah pertama (1) Bisnes Travel (1) Blog Carian Homestay Malaysia (5) Bota kanan (1) Cameron Highland (2) Carian Homestay Malaysia (7) D'AMAN RESIDENSI MERU JAYA (1) ebook percuma (3) Ebook Rahsia Buat Duit Tambah-Tambahan Dengan Homestay (2) ebook rahsia homestay (1) Ebook Senarai Homestay (3) emas (4) harga emas (2) hARTANAH (33) Hartanah Lelong (15) Homestay (135) Homestay di Batu Gajah Perak (2) Homestay di Cameron Highlands (2) Homestay di Ipoh Perak (3) Homestay di Kelantan (9) Homestay Di Langkawi (3) Homestay Di Melaka (15) Homestay di Port Dickson (4) Homestay di Seremban (2) Homestay di Seri Iskandar Perak (5) Homestay di Tanah Rata Cameron Highlands (1) Homestay Malaysia (4) Homestay Melaka (8) HOMESTAY SERI ISKANDAR (6) Homestay Seri Iskandar Perak (2) Hotel (5) hotel murah (1) Ilmu hartanah (17) Ilmu Kewangan (5) Ilmu pelaburan (8) ilmu pelaburan hartanah (16) Ilmu pelaburan saham (3) IPOH PERAK (2) jadikan homestay sebagai lubuk buat duit (1) kerja part time (5) KWSP (5) Labur atau lebur (1) Langkawi (3) lelong (21) Lelong Rumah (3) Lelongan LPPSA (9) LPPSA (15) MAPS THEME PARK (1) MORATORIUM (7) Pak Ya homestay (9) Pak Ya Homestay di Batu Gajah Perak (2) Pak Ya Homestay Seri Iskandar Perak (5) Pelaburan (10) pelaburan emas (5) PELABURAN HARTANAH (38) Pelaburan Saham (29) pendapatan pasif (3) Perak (7) rahsia homestay (2) Rangkaian Pak Ya Homestay (3) Rumah baru di Manjung Perak (2) Rumah baru di Seri Manjung Perak (1) Rumah baru di Taman Desa Harmoni Bota Kanan (1) RUMAH DI IPOH (1) RUMAH DI mERU jAYA (1) rumah di seri manjung (4) Rumah di Sitiawan (2) Rumah lelong (72) Rumah Teres 1 Tingkat (5) Rumah Untuk Dijual (4) SAMUDERA RESIDENCE SERI MANJUNG PERAK (2) Senarai Homestay (3) Senarai Homestay (20) Senarai Homestay di batu Gajah Perak (2) Senarai Homestay di Johor (1) Senarai Homestay di Kelantan (2) senarai homestay di Malaysia (8) Senarai Homestay di Melaka (3) Senarai Homestay di Negeri Johor (1) Senarai Homestay di Perak (5) Senarai Homestay di Terengganu (1) Senarai Homestay Melaka (1) senarai Rumah (2) Senarai Rumah Murah (1) Seri Iskandar Perak (5) Seri Manjung Perak (3) Sitiawan (2) Taman Desa Harmoni (1) TAMAN MANJUNG POINT SEKSYEN 2 (1)