Contoh Senarai Kereta Yang Akan Dilelong pada Bulan Mei 2021

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Semenjak dua menjak ni semakin banyak kereta lelong masuk dalam pasaran. Harga pula murah-murah pula tu, kalau pandai cari.


Ada orang gunakan peluang ini untuk buat "duit tepi", dengan cara beli kereta lelong. Kemudian baiki dan kasi "makeup" sikit kereta tu bagi nampak cantik, dan jual di Carsome.


Beli murah-murah dan jual mahal sikit! Dapat untung dalam beberapa ribu pun "masyuk" juga tu...


Baca di sini -> Real Case Study : Untung 5 Angka Beli Kereta Lelong Dan Di Jual Semula Di CarSome


Contoh Senarai Kereta Yang Akan Dilelong pada Bulan Mei 2021


Hampir setiap minggu ada sahaja aktiviti lelongan kereta dijalankan (Boleh tengok contoh dalam senarai di bawah). Ada bermacam-macam jenis kereta yang boleh dibeli pada harga yang murah.








Contoh Senarai Kereta Yang Akan Dilelong pada Bulan Mei 2021
Sumber : https://www.ngchanmau.com/coming-auction

Ini antara salah satu pihak yang diberikan kepercayaan oleh pihak bank dan institusi-institusi kewangan untuk melaksanakan acara lelongan kenderaan bagi pihak mereka.

Selain itu, ada lagi pihak-pihak lain yang turut diberi kepercayaan untuk melakukan lelongan tersebut bagi pihak bank dan institus-institusi kewangan.

Nak tahu lebih detail, boleh semak di sini


Ada orang beli kereta lelong rugi!
Ada orang beli kereta lelong boleh dapat untung.

Dalam apa juga pelaburan, perlu ada ilmu.
Tanpa ilmu, kebarangkalian untuk menanggung kerugian adalah tinggi.
Dengan adanya ilmu, akan dapat mengurangkan risiko kerugian tersebut.

Disebabkan itu, sebelum membuat sebarang pelaburan pastikan cari ilmu terlebih dahulu. Satu-satunya rujukan yang dapat membantu anda memdapatkan keuntungan semasa membeli dan menjual kereta lelong, ada di sini..


Semoga info-info yang dikongsikan dapat memberi manfaat kepada kita semua…
In Shaa Allah...


Info Berkaitan: