SpeedMart dan Shopee Lubuk Supplier Para Peniaga Online

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Masih ramai yang tak tahu, ada peniaga online yang menjadikan SpeedMart dan Shopee sebagai lubuk supplier mereka... Tempat mereka mendapatkan bekalan barang untuk dijual secara online semula.

SpeedMart dan Shopee Sebagai Lubuk Supplier Para Peniaga Online
SpeedMart dan Shopee Sebagai Lubuk Supplier Para Peniaga Online

Percaya tak??

Gais..

Jangan pening
Jangan runsing
Jangan susah hati

Sumber : Klik Di Sini

Buyer kat ebay tu macam kita juga gais.

Ada yang sakit belakang
Ada yang selesema
Ada yang minum susu
Ada yang suka repair basikal

Banyak benda yang boleh kita jual.

Hah tengok abam hensem kita ni, beli Yoko-yoko kat Speedmart jual kat ebay.

Ops.. abang hensem tu penulis ebook ebay kita ..

Tengok, berapa dia jual Yoko-yoko tu dekat Ebay?

Sumber : Klik Di Sini

AUD12.45 bersamaan dengan RM36.00.
Dah terjual 933 unit bersamaan 933 X RM36 = RM33,588


Baru satu produk dah dapat jualan sebanyak itu...


HASIL TUAIAN PADA 30 MEI DAN 29 MEI 2021

Alhamdulilah… Berikut merupakan hasil tuaian Puan Dila (salah seorang peniaga Ebay) semalam…😊

Hasil tuaian Puan Dila di Ebay pada 29 dan 30 Mei 2021


Bisnes kat Ebay ni tak kira hari cuti ke, hari kerja ke, sale berjalan macam biasa sahaja.


Tapi anda tak perlu lah pulak kerja sampai tak cuti lansung. Setakat lewat 3-4 hari baru post, Mat Salleh tak kesah pun. Kalau kat FB Beli pukul 4pm, pukul 5pm terus tanya dah pos ke belum…😭





Semoga dipermudahkan kerja anda. Faham tak semua orang ada masa nak pergi beli barang, pastu nak packing dan pos lagi. Semua tu memang agak renyah lebih-lebih lagi kalau ada kerja hakiki 9am-5pm.


Sebenarnya ada ramai orang kita yang senyap-senyap buat 4-5 angka walaupun secara part time. Salah seorang daripada adalah Puan Dila, Dia adalah seorang surirumah sahaja. Masih boleh jana pendapatan bila ada ilmu.

Apa perlu anda buat?
  1. Senaraikan produk yang berpotensi dekat Ebay
  2. Tunggu order masuk
  3. Terima bayaran, terus uruskan penghantaran
Nak tahu lebih detail, boleh klik link di bawah


Mereka menjual produk-produk yang mudah didapati di kedai-kedai runcit atau pasaraya di seluruh Malaysia di platform ebay dengan menggunakan matawang USD (US Dollar).

Proses Berbisnes Ebay

Sumber : Klik Di Sini


Nak Belajar Cara Berniaga di Ebay??


Boleh dapatkan panduan Export Mudah bermula tepat sementara ada harga promosi...

Beli dalam tempoh promosi untuk melayakkan anda mendapat diskaun sebanyak RM125.

Sila gunakan coupon code : SUPPORTPEOPLE

pada borang tempahan untuk membolehkan anda mendapat diskaun sebanyak RM125.



Kandungan ebook Panduan Export Mudah :- 👇

1. Pendahuluan
2. Pengenalan EBay dan paypal
3. Syarat-Syarat dan keperluan untuk buka akaun ebay
4. Buka akaun ebay dan paypal
5. Ebay vs Shopee Dan Lazada
6. Dropshipping
7. Mindset buat duit dengan ebay
8. Jangan Jual di ebay
9. Spy produk laku percuma
10. Spy produk percuma
11. Spy produk laku berbayar
12. Spy produk laku berbayar 2
13. Strategi pemilihan produk (beginner)
14. Strategi pemilihan produk (long term)
15. Kira untung barang
16. Listing barang ebay
17. Semak order
18. Cara bungkus & pos barang
19. Syarikat kurier
20. Tips syarikat kurier
21. Withdraw paypal ke bank
22. Cancel order
23. Revise negative feedback
24. Open case paypal
25. Naikkan selling limit
26. Hubungi Ebay
27. Strategi Keuntungan berganda
28. Out-of-stock option
29. Beli rumah dan kereta guna duit ebay
30. Penutup
31. Support
32. Update : buat invois paypal
33. Update : uruskan order menggunakan flexipack
34.  Update : Selesaikan masalah akaun kena suspend selepas register sebagai seller ebay

Dan ada lagi tajuk-tajuk yang owner Panduan Export Mudah yang update. Itu untungnya ebook ni. Boleh update tajuk dari semasa ke samasa 😍

Ini lah sebab kenapa anda perlukan ebook ini. Terdapat banyak ilmu berguna dan anda perlukan ilmu ni untuk jadi businessman yang berjaya di Ebay. 👌🏻
  • HARGA DISKAUN - RM125
  • HARGA ASAL - RM250
  • JIMAT      - RM125
  • KOD DISKAUN -  SUPPORTPEOPLE
  • BERMULA 10 JUN 2021




Sumber : Klik Di Sini


3 BULAN JANA 6 ANGKA

Apa anda sedang lalui sekarang, semuanya telah dilalui oleh sahabat ebay kita yang terdahulu.

👉Buka akaun

👉Cari barang ebay

👉Masukkan barang dalam kedai

👉Hantar barang

Semua mereka dah lalui.

Dan hanya yang kental dan konsistent sahaja akan sampai ke puncak ini.

3 bulan sahaja gais,  dapat jana sale hingga 6 angka.


Ini bukan rekaan. 

Dia pun bermula dengan ebook Export Mudah.

Bezanya dia bayar dengan harga RM250. Tapi anda cuma perlu bayar RM125 sahaja.

Content semua sama.


Buktikan! Walau bayar RM125 pun akan dapat result sama macam ni.

Yeahhh...we can do it.


Grab ebook masa Firesale ni memang berbaloi. Jimat RM125


Contoh Testimoni. Sumber : Klik Di Sini




Contoh Testimoni. Sumber : Klik Di Sini

Contoh Testimoni. Sumber : Klik Di Sini

PKP kali ini tak tahulah berapa lama akan selesai. Berdasarkan kes yang semakin meningkat dari sehari ke sehari, nampak gayanya macam lambat lagi baru nak selesai ni.

Dalam tempoh tersebut kita tak boleh nek pergi ke mana-mana.
Apa kata anda cuba jalankan perniagaan ini.
Jual barang yang senang anda nak supply pada orang. Barang yang dah confirm stok ada didepan mata, tapi di jual ke luar negara melalui platform ebay.

P/s : Kalau ada kenalan yang kena buang kerja, student or tengah menganggur, dipersilakan kongsikan info ini kepada mereka biar sama-sama mendapat manfaat.


Info Berkaitan: