Senarai Rumah Murah Bawah Harga RM100K di Negeri Sembilan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..


Benar Seperti apa yang pernah diperkatakan oleh kebanyakan pakar pelaburan hartanah seperti Tuan Shafie Bustan, Abang Ensem, Dr Azizul Azli Ahmad, Mak Jerung, Tuan Samsuddin Kadir, dan lain-lain yang menjangkakan terdapat lambakan hartanah yang akan dilelong atau dijual di bawah harga pasaran pada tahun 2022, iaitu apabila tempoh moratorium telah berakhir. 


Sebagai contoh, anda boleh tengok sendiri senarai harga rumah di bawah, yang rata-rata di jual pada harga di bawah RM100K. Lokasi rumah-rumah ni memang menarik dan strategik iaitu terletak di kawasan pelancongan di Negeri Sembilan Darul Khusus.


Senarai Rumah Murah Bawah Harga RM100K di Negeri Sembilan
Senarai Rumah Murah Bawah Harga RM100K di Negeri Sembilan
Senarai Rumah Murah Bawah Harga RM100K di Negeri Sembilan
Senarai Rumah Murah Bawah Harga RM100K di Negeri Sembilan
Senarai Rumah Murah Bawah Harga RM100K di Negeri Sembilan
Senarai Rumah Murah Bawah Harga RM100K di Negeri Sembilan
Senarai Rumah Murah Bawah Harga RM100K di Negeri Sembilan

Untuk makluman, rumah ini untuk dijual terus dari bank di Negeri Sembilan. Para pembeli:

✅ Tak perlu bid
✅ tak perlu masuk lelong
✅ first come first serve
✅ hanya untuk yang terpantas sahaja booking

Dan senarai ini biasanya tidak didedahkan secara umum seperti anda membeli rumah lelong. Sekiranya anda berminat nak tahu lebih banyak lagi senarai-senarai rumah yang dijual direct dari bank, anda kena rajin membaca blog ini.

In Shaa Allah, sekiranya ada lagi senarai seperti ini pada masa akan datang, saya akan kongsikan lagi di blog ini dari masa ke semasa.


Memang beruntung kepada sesiapa yang ada modal dan dapat beli rumah yang terdapat dalam senarai di atas. Beli, kemudian dijadikan sebagai Homestay. In Shaa Allah, bila sektor pelancongan kembali rancak semula nanti, boleh dijadikan sebagai salah satu sumber pendapatan pasif.


Kepada yang celik dalam ilmu pelaburan, waktu ni adalah masa yang paling sesuai untuk membaca dan menyimpan sebanyak mungkin modal. Supaya boleh dapat membeli aset-aset yang jauh lebih murah daripada harga pasaran. Nak tahu dengan lebih lanjut tentang cara-cara beli aset-aset lelong ini, boleh baca panduan-panduan di bawah:


Sekian sahaja perkongsian saya pada kali ini. Semoga bermanfaat.


Terima kasih kerana sudi membaca.


Info Berkaitan:

Labels

BANDAR BARU SETIA AWAN PERDANA (2) BANKRAP (4) Batu gajah Perak (3) beli rumah busuk (3) Beli Rumah Lelong (25) beli rumah pertama (1) Bisnes Travel (1) Blog Carian Homestay Malaysia (5) Bota kanan (1) Cameron Highland (2) Carian Homestay Malaysia (7) D'AMAN RESIDENSI MERU JAYA (1) ebook percuma (3) Ebook Rahsia Buat Duit Tambah-Tambahan Dengan Homestay (2) ebook rahsia homestay (1) Ebook Senarai Homestay (3) emas (4) harga emas (2) hARTANAH (33) Hartanah Lelong (15) Homestay (135) Homestay di Batu Gajah Perak (2) Homestay di Cameron Highlands (2) Homestay di Ipoh Perak (3) Homestay di Kelantan (9) Homestay Di Langkawi (3) Homestay Di Melaka (15) Homestay di Port Dickson (4) Homestay di Seremban (2) Homestay di Seri Iskandar Perak (5) Homestay di Tanah Rata Cameron Highlands (1) Homestay Malaysia (4) Homestay Melaka (8) HOMESTAY SERI ISKANDAR (6) Homestay Seri Iskandar Perak (2) Hotel (5) hotel murah (1) Ilmu hartanah (17) Ilmu Kewangan (5) Ilmu pelaburan (8) ilmu pelaburan hartanah (16) Ilmu pelaburan saham (3) IPOH PERAK (2) jadikan homestay sebagai lubuk buat duit (1) kerja part time (5) KWSP (5) Labur atau lebur (1) Langkawi (3) lelong (21) Lelong Rumah (3) Lelongan LPPSA (9) LPPSA (15) MAPS THEME PARK (1) MORATORIUM (7) Pak Ya homestay (9) Pak Ya Homestay di Batu Gajah Perak (2) Pak Ya Homestay Seri Iskandar Perak (5) Pelaburan (10) pelaburan emas (5) PELABURAN HARTANAH (38) Pelaburan Saham (29) pendapatan pasif (3) Perak (7) rahsia homestay (2) Rangkaian Pak Ya Homestay (3) Rumah baru di Manjung Perak (2) Rumah baru di Seri Manjung Perak (1) Rumah baru di Taman Desa Harmoni Bota Kanan (1) RUMAH DI IPOH (1) RUMAH DI mERU jAYA (1) rumah di seri manjung (4) Rumah di Sitiawan (2) Rumah lelong (72) Rumah Teres 1 Tingkat (5) Rumah Untuk Dijual (4) SAMUDERA RESIDENCE SERI MANJUNG PERAK (2) Senarai Homestay (3) Senarai Homestay (20) Senarai Homestay di batu Gajah Perak (2) Senarai Homestay di Johor (1) Senarai Homestay di Kelantan (2) senarai homestay di Malaysia (8) Senarai Homestay di Melaka (3) Senarai Homestay di Negeri Johor (1) Senarai Homestay di Perak (5) Senarai Homestay di Terengganu (1) Senarai Homestay Melaka (1) senarai Rumah (2) Senarai Rumah Murah (1) Seri Iskandar Perak (5) Seri Manjung Perak (3) Sitiawan (2) Taman Desa Harmoni (1) TAMAN MANJUNG POINT SEKSYEN 2 (1)